Get Social With Us
BertaHeads - Vídeo y Fotografía | Vegetalia L'Ofici de Viure de Catalunya Ràdio
'La Festa de Benvinguda de l'Estiu' de Vegetalia . Visita al Turó dels Sentits, als seus horts i després de fer un bon esmorzar amb els seus productes ecológics es va emetre el programa L'ofici de viure de Catalunya Ràdio amb Gaspar Hernandez on van parlar de la conciència a la taula.
vegetalia, l'ofici de viure, catalunya radio, ecologico, comida ecologica
20481
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20481,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Vegetalia – L’ofici de Viure de Catalunya Ràdio para Voxpupuli Labs

Cliente: Vegetalia
Agencia: Vox Populi Labs
Realización y edición: Berta Cabezas Llàcer (Berta Heads)

‘La Festa de Benvinguda de l’Estiu’ de Vegetalia . Visita al Turó dels Sentits, als seus horts i després de fer un bon esmorzar amb els seus productes ecológics es va emetre el programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio amb Gaspar Hernandez on van parlar de la conciència a la taula.

Fiesta de Bienvenida del Verano’ de Vegetalia. Visita al ‘Turó dels Sentits’, sus huertos y después de un buen desayuno con sus productos ecológicos se emitió el programa de ‘L’ofici de viure’ de Catalunya Ràdio con Gaspar Hernández, dónde se habló de la conciencia en la mesa.

 

Category

Own Videos

Tags
catalunyaradio, evento, loficideviure, vegetalia, voxpopulilabs